Snö!!!

hejhej!!!
Idag slutade vi kl 10:40, det var skiiit najs!!! Vi gich hem till Vendela och åt lunch och tittade på en film... Sen blev det alldeles mörkt och Johanna och Hanna gick hem. Men jag och Vendela byggde en snö gubbe, den blev jätte fin!!! Sen snöade det och det var skiiit mysigt när jag gick hem. Och nu ska jag ta en varm dusch och sätta mig och plugga med en kopp varm choklad ;) Jag tycker det är jätte mysigt när det börjar bli jul och mörkt, och när det kommer snö!!!

Jätte mysigt!!!


                                                                                                    //Nina


Tillbaka!!!

Hejhej!!!
Nu är jag hemma igen, jag kom hem igår kväll men då skulle jag på träning och sen var jag för trött så jag kunde inte blogga. Men idag har jag tid, eller egentligen inte... Ska städa rumet och min hamsters bur -.- Idag har jag varit i skolan och träffat alla fina kompisar!!! Det var jätte härligt att träffa dom och det var faktist inte jätte tråkigt med skolan heller ;). Nee, nu ska jag sätta mig och spela piano eller nåt.

Jag för några år sedan i London ;)


                                                                                        //Nina


Hemma -> Dalarna

Hejhej!!!
Nu är jag hemma och nu ska jag till Dalarna, jag kommer inte ha tillgång till dator så vi ses om några dar!!! <3

                                                      //Nina


På tisdag gör jag ingenting, ingenting, ingenting

Hejhej!!!
Idag har jag (som ni fattar på rubriken) gjort ingenting. Har varit hos mormor och slappat och haft det mysigt, sen kom lillebrorsan. Och nu sitter han och tittar på film medans jag bloggar ;). Han håller på att sälja julblommor/godis för att samla till klassresa, så det ska jag hjälpa honom med lite senare. Föresten förlåt att jag inte bloggat på hela dan men jag har varit så upptagen med att spela piano, titta på TV, leka med mormors hund, sova m.m att jag helt enkelt inte hunnit :P.

Mormors mysiga hund Madicken :)


                                                                                            //Nina


Hejhej!!!

Hejhej!!!
Just nu sitter jag och gör läxa -.-, jag har tagit en liten paus och sitter vid datorn. Idag har jag som sagt inte gjort så mycket, det ända vättiga att göra läxa ;). Jag bloggar mer imorgon. Jag har tagigt några coola bilder men dom kan jag tyvärr inte lägga ut när jag är hos mormor -.- men ni får se dom sen när jag kommer hem!!! 

                                                              //Nina


Höstlov!!!

Hejhej!!!
Igår efter simningen åkte jag ju till mormor, när jag kommit dit tog jag det bara lugnt och tittade på filmen "The Mask", den var jätte bra. Sen tänkte jag blogga lite men jag var för trött så då gick jag och la mig. Idag har jag bara gått omkring i nattlinne och halvsovigt hela dagen. Jag bloggar mer senare om vad jag gjort under dagen, villket inte kommer vara så mycket tror jag ;).




                                                                                            //Nina


RSS 2.0